Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, '2. Türkiye-Afrika Kardeşlik İftar Buluşması' kapsamında Afrikalı öğrencileri Etimesgut'ta ağırladı.
Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programına Başkan Demirel'in yanı sıra İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliği Türk Grubu Başkanı AKP milletvekili Orhan Atalay, Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Aşkın Asan, etkinliğe katkıda bulunan TOBB, Türk Kızılayı ve TÜMSİAD yetkilileri ile Afrika ülkelerinin temsilcileri ve çok sayıda Afrikalı öğrenci katıldı. İftar öncesi Afrika ülkelerinin ekonomik ve kültürel zenginliklerini anlatan sine-vizyon gösterisi yapıldı. İftar sonrası konuşan Başkan Demirel, Etimesgut hakkında yabancı konuklarına bilgi verdi. Etimesgut'un 600 bine yaklaşan nüfusu ve gelişim hızıyla Türkiye'nin örnek ilçelerinden olduğunu kaydeden Demirel, Afrika heyetini Etimesgut'ta iftar sofrasında ağırlamaktan mutlu olduğunu dile getirdi.
Kitap dostu kent Yenimahalle...
Murat Karayalçın Meydanı hizmete açıldı
Halkın tercihi Çankaya parkları...
Altındağ Belediyesi kreş öğrencileri kütüphaneye gitti. Ali Ersoy mahalle kütüphanesini ziyaret eden minikler, keyif dolu bir gün yaşadı.