Popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram, 2017 yılı ilk çeyreği itibari ile platformu kullanan kişilerin sayısını açıkladı.
Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan Instagram tarafından yapılan resmi açıklamada platformun kullanıcı sayısı 700 milyon olarak açıklandı.
REKOR FİYATA FACEBOOK'A SATILMIŞTI
Facebook, 2012 yılında o dönem için rekor denebilecek bir ücreti gözden çıkarmış, 1 milyar dolar karşılığında Instagram'ı bünyesine katmıştı.
Doğan Medya kaça satıldı? İşte rakamlar...
Hürriyet'in Ankara ilavesi yeni yazarları ve ekibiyle okurlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gazetenin yeni eki pazartesi günü Ankaralılarla buluşuyor.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 'yerli WhatsApp' olarak tanıtılan haberleşme uygulamasındaki bilgileri kimsenin izleyemeyeceğini söylerken "Vatandaşı buna inandıracağız" dedi.
YouTube'tan müzik dinleyenler dikkat!